Heeft de bliksem de Georgia Guidestones getroffen

Heeft de bliksem de Georgia Guidestones getroffen ?

sloeg GOD de Satans Georgia Guidestones neer ???

Of was het een vooraf gepland ritueel door de jezuïeten en de vrijmetselaars.

De “bom” (of was het toch de bliksem), zoals ze zeggen ontplofte precies om 04:03:33! We weten dat in de vrijmetselarij 3 en 33 sterk aanwezig is en daar ook 33 graden in haar hiërarchie is, een volgorde op grond van rang. Ook werden de Guidestones enkele uren later gesloopt door een bulldozer en een sloopploeg.

Alleen de Heer weet wat er precies gebeurd is, en Hij zal ons het openbaren … !

Alle landen streven na meer macht en ze beconcurreren en bestrijden elkaar, de machthebbers zien zichzelf als “de Elite” die boven de gewone mensen staan. Ze denken het recht te hebben om over de aarde te heersen maar ook om de aarde te ontvolken door middel van oorlogen, abortus en gevaarlijke vacci*ties maar ook door giftige elektrische geleidende zware metalen zoals aluminium die in de lucht wordt gespoten door chemtrails (maar ook weers beïnvloeding en manipulatie). De Europese Unie is ontworpen om de regio te verenigen in Europa om zo een wereldregering te vormen met het Agenda 30 plan samen met de VN waar 193 landen lid van zijn. Hun PLAN staat op de Georgia Guidestones (In Elbert County, Georgia, in de VS) , waarin wordt opgeroepen tot een vermindering van de wereldbevolking tot 500 miljoen mensen.

Het somt zijn eigen versie van 10 geboden/richtlijnen op, en de eerste luidt:

“ Houd de mensheid onder de 500.000.000 in eeuwigdurende balans met de natuur. ”

Dit zijn de 10 alternatieve satanische ‘geboden’ in 8 talen (Engels, Spaans, Swahili, Hindi, Hebreeuws, Arabisch, Chinees en Russisch.), opgericht door een geheimzinnige groep van mensen die een monument willen oprichten met belangrijke leefregels voor latere generaties, welke op het eerste gezicht realistisch lijken te klinken, maar zwaar occult van aard zijn en altijd ten koste gaan van de burger en de Luciferische agenda uitrollen, namelijk uitroeiing van de mensheid en de aarde tot een woestenij maken en we zien het voor onze eigen ogen gebeuren. Het is een handleiding voor toekomstige leiders en vertelt hoe de aarde bestuurd moet worden.Bijna elke natie is betrokken bij het samenspannen om de Nieuwe Wereld Orde (NWO) in te voeren, een lang gepland voornemen om een wereldwijde dictatuur in te voeren met één wereldleider (antichrist ofwel satan), één wereldreligie en één wereldwijde digitale munt. Hun bedoeling is het joods-christelijke gedachtegoed, te vernietigen.

Deze op macht beluste mensen willen dat we ons leven geven voor hun zaak, maar daartegenover gaf Jeshua zijn leven voor ons en zijn doel was in Genesis, waar staat “Wees vruchtbaar en word talrijk en bevolk de aarde.

Toch weten we dat Mysterie Babylon, de Nieuwe wereldorde valt en dat het Koninkrijk van God opkomt. Het conflict en de machtsstrijd tussen Mysterie Babylon en het Nieuwe Jeruzalem, de Bruid van Christus is de oorzaak van deze “eindtijd” problemen.

Uit de Schrift weten we wie deze oorlog wint.

We staan aan de winnende kant.

Was deze val van de Georgia Guidestones een teken aan de wand !!!

3 gedachten over “Heeft de bliksem de Georgia Guidestones getroffen”

  1. Ik kan het mis hebben maar het lijkt opgeblazen te zijn door iets wat van een satelliet en dus van iets wat van boven afkomstig is en ik sluit niet uit dat dit een van uit Rusland afkomstige waarschuwing is.

    1. Zoals al gezegd in dit artikel: “Alleen de Heer weet wat er precies gebeurd is, en Hij zal ons het openbaren … !”

  2. Hoe het is gebeurd?? Maar het heeft zeker te maken met de tijd waarin wij leven .
    Gods plan met deze wereld staat vast. Hij gaf Zijn Zoon Jezus Christus.
    In hem alleen is redding.
    Dank je wel Olivebranche.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *