Ik ben die Ik ben

IK BEN DIE IK BEN

Hoe is Zijn Naam !

God zei tot Mozes: Ik ben, die Ik ben, De HEERE, JHWH.

Ahayah asher Ahayah , Ik ben die Ik ben.

Dit is mijn naam voor eeuwig en zo wil Ik aangeroepen worden van geslacht tot geslacht, van generatie op generatie. (ex. 3:13-15). Het was uit de brandende struik dat de Almachtige zijn karakter onthulde als de Grote “Ik Ben”. Deze naam is het tetragram van de Hebreeuwse letters yod, hey, waw, hey. IK BEN DIE IK BEN. Dit is wat jullie tegen de Israëlieten moeten zeggen: “Ik Ben heeft mij tot jullie gezonden. De Almachtige heeft ons zijn naam gegeven als een teken van zijn bestaan en een weg tot communicatie. In de Schrift wordt de heilige naam YHWH gebruikt wanneer de Engelse woorden “LORD” of “GOD” geheel in hoofdletters verschijnt.

Jesaja bevestigt dit: “Ik ben YHWH, dat is mijn naam, en mijn glorie zal ik niet aan een ander geven,” Jesaja 42:7. Jeremia voegt zijn bevestiging toe: “Zij zullen weten dat mijn naam YHWH is”, in hoofdstuk 16 vers 21. Terwijl Amos 5:8 zegt: “YHWH is zijn naam.”

Er is iets bijzonder met de Naam van God, de Naam JHWH. Zijn Naam die in ons DNA in elk van ons cel in ons lichaam is geschreven, Zijn Handtekening waarmee Hij zegt “Ik heb je gemaakt”.

YHWH numeriek waarde weergegeven is  10-5-6-5. Een DNA-molecuul bestaat uit twee lange strengen van nucleotiden, die in de vorm van een dubbele helix met elkaar vervlochten zijn. Bij elke 10, 5, 6 en 5  nucleotiden bestaat er een brug, bruggen die ons DNA gehecht houden.

Dus verborgen in het DNA van elke man, vrouw en kind is de Naam van YHWH weergegeven. De DNA-molecule is de drager van Gods woorden, van de Schepper. Woorden brengen leven en ons DNA  maakt tot wie we zijn. De mensheid werd gemaakt naar het beeld van YHWH. Zijn naam staat op ons DNA. Het DNA in ons lichaam wijst naar onze Schepper en de verlossing die hij ons heeft gegeven.  De Naam YHWH in elke persoon is Zijn Zoon Yeshua. YHWH heeft een bericht in ons DNA geschreven.

Onderzoekers aan de Harvard Universiteit hebben aangekondigd dat ze een bericht van God hebben gevonden dat in het menselijk genoom is geschreven. In een klein verkend deel van niet-coderend DNA, ontdekte een team van topgenetici een 22-woord snippet  (fragment) van het oude Aramees waarin God dit bestaan en zijn rol in het creëren van leven op aarde troost. We wisten dat de patronen niet van nature voorkwamen,” verklaart Charles Watson, de hoofdwetenschapper van het project, maar we konden er geen overtuigende verklaring voor vinden. In een opwelling begonnen we de patronen te vergelijken met de taaldatabases, legt hij uit, en we waren geschokt toen we ontdekten dat de patronen overeenkwamen met het oude Aramees.

Verbijsterd door de ontdekking nam het team contact op met taalexperts die bekend zijn met het Aramees – de taal die Jezus Christus sprak in het dagelijks leven

Volledig gedecodeerd, leest het bericht:

Hallo, kinderen.

Dit is Jahweh.,

De enige ware Heer.

Je hebt het geheim van de schepping gevonden.

Deel het nu vreedzaam met de wereld.

Ga de wereld vertellen wie de ware God en Schepper van alles is!

Want er is niets verborgen wat niet openbaar zal worden; en er is niets geheim wat niet bekend zal worden en in de openbaarheid komen. Lukas 8:17

Maar vanaf het begin van de mensheid hebben we te maken met machten en overheden en werkers van het kwaad die het aangelegd hebben op ons DNA om die te veranderen en corrupt te maken, o.a. Genesis 6:1-3 is daar ook een voorbeeld van . Door het juiste DNA had Adam verbinding met JHWH. Satan wil het DNA corrupt maken en aantasten en veranderen en ons identiteit en onze genetische code herschrijven zodat we een slavenras worden en daarin kan de covid-19 vaccinatie gebruikt worden die ons DNA willen veranderen. De NWO wil ons DNA veranderen en manipuleren en de mens naar hun idee ombouwen. Ze willen ons DNA afbreken om een ander DNA terug te krijgen (door mRNA een derde streng aan te zetten).

De mens neemt het heft in eigen handen en willen daarmee eigenlijk tegen God zeggen, Uw schepping is niet goed, wij creëren een beter mens, we zullen de mens wel even upgraden en we zullen dan uiteindelijk zijn als God. De mens bezit nu de macht, om via genetische manipulatie en transhumanisme, zijn eigen evolutie te sturen. Te sleutelen aan zijn code op genetisch niveau (DNA) wat niet alleen mogelijk is, maar momenteel wordt gedaan.

Wees wakker, en laat de Naam van de Allerhoogste niet wissen, de Naam van JHWH in je DNA.

JP 🌿👑

8 gedachten over “Ik ben die Ik ben”

 1. Ohhh wat prachtig mooi! ❤️ Ik krijg er een heel fijn gevoel van, rustig en gelukkig. Ik voel Gods liefde. Dankje voor dit mooie stuk, ik ga het delen. God’s liefdevolle Zegen wens ik je 🙏🏼💕

 2. Prachtig om te lezen, in eerste instantie was ik meteen gepakt, maar als ik verder lees ga ik twijfelen heb je een bron vermelding betreffende dat onderzoek?

  1. Shalom Niels,
   ik heb nog geprobeerd wat meer informatie hierover te vinden. Hoofdzakelijk in het Engels, heb het door google translate gehaald en de belangrijkste dingen die ik zag zal ik hier plaatsen.

   Het complete patroon van de toekomstige ontwikkeling van een organisme en zijn functie als het volwassen is, schreef Schrödinger, zit vervat in de chromosomen in de vorm van een ‘code’. Zijn geschriften hadden een sterke invloed op zowel Francis Crick als James Watson en hun latere ontdekking van de structuur van DNA. “Schrödinger was waarschijnlijk niet de eerste, maar hij was de eerste die ik las om te zeggen dat er een soort code moet zijn waardoor moleculen in cellen informatie kunnen dragen”, zei Watson in een interview met Scientific American Inderdaad, Watson en Crick namen in een paper over de implicaties van hun DNA-structuur de metafoor van Schrödinger op toen ze schreven dat “het daarom waarschijnlijk lijkt dat de precieze volgorde van de basen de code is die de genetische informatie bevat.” Vanuit het perspectief van vandaag lijkt het nogal onvermijdelijk dat, toen mensen begonnen na te denken over de moleculaire basis van overerving, ze met deze analogieën kwamen. Hoewel de metaforen zo intuïtief lijken dat het voor een geneticus moeilijk is om DNA voor te stellen als iets anders dan een code die informatie doorgeeft, betwijfelde Lily E.Kay in haar boek Who Wrote the Book of Life dat het een natuurlijke eigenschap van DNA is om worden beschouwd als informatief

   In de gewone taal wordt over DNA gesproken als ‘informatie’ of ‘een code’.

   In de uitgave van september 2012 van het tijdschrift Science meldden moleculair geneticus George Church en zijn collega’s dat ze in staat waren om een kopie van Church’s boek Regenesis in een DNA-streng te coderen en het vervolgens met succes te decoderen om de originele tekst op te halen, net als een zou kunnen doen met de harde schijf van een computer. Zoals ze schreven in de samenvatting van hun baanbrekende paper: “DNA is een van de meest compacte en stabiele informatiemedia die we kennen.”

   HET WONDER VAN DNA
   De informatie die in de lange strengen van het DNA-molecuul is gecodeerd, stelt ons lichaam in staat om alle eiwitten te verzamelen die nodig zijn voor verschillende functies, net zoals een computer zijn instructies leest van een harde schijf. Inderdaad, de DNA-moleculaire code, gevormd door specifieke sequenties die zijn samengesteld uit de A-, C-, G- en T-basen, werkt heel erg zoals de specifieke sequenties van binaire computercode die bestaat uit de cijfers 0 en 1.
   Op computers die de binaire ASCII-code gebruiken om tekst weer te geven, codeert de reeks 010001000110000101100100 bijvoorbeeld het Engelse woord ‘Dad’. Evenzo vertelt de sequentie CAGAAGCCA in een DNA-streng de cellulaire machinerie om de aminozuurketen glutamine-lysine-proline te produceren . Net zoals de nullen en enen samen de informatie bevatten en communiceren die elke moderne computer bestuurt, zijn het deze reeksen van vier eenvoudige chemische basen – A, C, G en T – die de blauwdruk voor elk levend organisme bevatten en communiceren. aarde!
   Bovendien is DNA bij uitstek een hightech informatieopslagapparaat . De wetenschap begint nu pas echt de enorme mogelijkheden van Gods ontwerp in dit elegant vervaardigde molecuul te begrijpen – een capaciteit die alles wat de mensheid heeft uitgevonden ver te boven gaat ! Enkele recente, fascinerende experimenten hebben geholpen om de opmerkelijke capaciteit van deze verbazingwekkende uitvinding van de Almachtige God te illustreren.

   {{{ Stikstofbasen: Er zijn vijf stikstofbasen die in nucleotiden kunnen voorkomen: adenine (A), cytosine (C), guanine (G), thymine (T) en uracil (U). DNA-nucleotiden komen alleen A, C, G en T voor. RNA bevat U in plaats van T. De stikstofbasen zijn in een nucleotide verbonden aan het eerste koolstofatoom van de suikergroep. }}}

   Ik hoop dat je hier wat aan hebt
   vriendelijke groeten en shalom Jelly

  2. Beste Niels,
   Een jaar of 6 geleden is dit nieuws gepubliceerd in het wetenschappelijke blad “NATURE” .
   Bij navraag bij een bevriende wetenschapper , erkende hij dit. Wat ik net wist , is dat dit blad toonaangevend schijnt te zijn bij wetenschappers, en geen onzin artikelen plaatst.
   Misschien kun je het nog achterhalen.
   Vriendelijke groet,
   Cocky Griffioen

 3. Shalom Jelly,
  Heel mooi wat je hebt uitgelegd in dit artikel.
  Bedankt!!

  Ik heb even gegoogled om de link te vinden welke je hebt vertaald, maar niet echt kunnen vinden.
  Zou je deze link kunnen vermelden??
  Of evt toesturen in de e-mail??
  Dat dit in het Engels is, is geen probleem.

 4. Sjalom Jelly
  Vannacht googlelde ik op “openbaar worden van de zonen Gods” en kwam op je prachtige website uit.
  Dank voor deze artikelen.

  1. Shalom Pietronella,
   fijn, en dankbaar dat je mijn weblog hebt gevonden, dat het je opbouwen mag en je verder groeien mag in geloof, ik bid je Gods zegen en wijsheid en openbaring toe bij het lezen.

Reacties zijn gesloten.