Ontmasker het masker

De Heere blies met kracht Zijn eigen Levens-adem in de mens en zo werd hij een levend wezen. We mogen elke dag leven vanuit Zijn zuivere levensadem. De adem van Gods Geest, in het Hebreeuws Ruach en Grieks Pneuma wat wordt vertaald met adem, ademhaling, inblazing, wind of geest. Adem is onzichtbaar maar wel onmisbaar in ons leven dat verschil uit maakt in leven en dood.

Door het blokkeren van de zuivere levensadem van God in te ademen , o.a. door een masker, waardoor het ademen lastiger en vermoeider word, kunnen er ernstige complicaties  en gezondheidsproblemen optreden.

Uiteenlopend van hoofdpijn, luchtwegklachten, CO2 ophoping, en misselijkheid tot kooldioxide-ophoping in het bloed en hypoxie. Dit laatste hypoxie  – zuurstoftekort in de weefsels – kan tot levensbedreigende complicaties leiden. Door het mondkapje wordt het zuurstofgehalte in het bloed aanzienlijk vermindert wat een negatief effect zal hebben op het immuunsysteem en verhoogt infecties. Het immuunsysteem zelf beschermt je tegen virussen en alle verschillende indringers van buitenaf. Door het masker (mond- en neuskapje) te dragen wordt het immuunsysteem juist verzwakt en zullen ze ons vernietigen. Mondkapjes zijn dodelijk, ze zorgen er voor dat je je gifstoffen niet kwijt raken kan en blijven in het mondkapje hangen. Dus alle afvalstoffen die je lichaam kwijt wil die blijven in dat masker hanger. Door veel wetenschappers is er bewezen dat mondkapjes niet goed zijn voor ons gezondheid en dat ze je ook nog niet eens beschermen en de virussen tegenhouden het is een schijnveiligheid. En als je een masker verkeerd gebruikt kun je het masker infecteren en jezelf besmetten. We worden voor de gek gehouden.

Een masker is iets bedekken, omwikkelen, sluieren of bedekken terwijl door bekering en door het geloof in Jeshua de sluier, de bedekking is weggehaald, is ontmaskert en teniet gedaan.

Als Mozes mogen we God ontmoeten zonder bedekking, zonder masker, van aangezicht tot aangezicht, zoals een vriend en dat wil zeggen een ontmoeting in ware intimiteit en aanbidding

En wij allen, die met een aangezicht, waarop geen bedekking meer is, de heerlijkheid des Heren weerspiegelen, veranderen naar hetzelfde beeld van heerlijkheid tot heerlijkheid, immers door de Here, die Geest is.

Als een mens een masker draagt blijft zijn identiteit verborgen en geeft weer geen intimiteit te willen en geeft de expressie van het masker een nieuwe identiteit.
Het masker leid naar valse aanbidding en de jacht om mensen neer te leggen en machteloos te maken en te overwinnen en te verstrooien in grote chaos en het alziend oog van de NWO willen je controleren en bewaken.

Ontmasker het masker

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *