De Plandemie

De Heer staat deze “plandemie” toe om ons te scheiden van het Babylonische systeem wat eenmaal zal instorten. De vaccins zullen hierin gebruikt worden en zullen scheiding brengen, ze zullen de schapen van de bokken van elkaar scheiden.

Kwade mensen zullen ons in de val willen lokken en ons in hun strikken gevangen willen nemen, zodat we een verderfelijke kwalijke pest krijgen. Misschien zijn het wel een door de mens gemaakte virussen en word die gebruikt als een biowapen. Een Binair biowapen,  het woord “Binair” betekend tweeledig. Biologische wapens zijn onder meer door de mens gemaakte virussen en is een wapen wat uit twee delen bestaat. Het eerste deel wordt als eerst geleverd en het tweede deel komt later en de twee delen werken dan samen om je te doden.

Dat lijkt echt op de twee covid-vaccins die tenminste nodig zijn (en meer) om tot hun doel te komen, om de mens ziek te maken en uiteindelijk te doden.

Natuurlijk sterven niet alle mensen onmiddellijk, sommigen wel, dat doen ze met opzet, eerst moet de hele wereld gevaccineerd worden en in de rij staan, dan komt het tweede deel van de vaccinatie en door het meer en meer te manipuleren wordt je zwakker en zwakker en ben je niet meer in staat om een eenvoudig virus te bestrijden en kan de dood hierop volgen, omdat het immuunsysteem tegen zichzelf vecht. Zij die het mRNA vaccin niet nemen, zullen leven en gered worden, want het vaccin wordt ten onrecht een vaccin genoemd maar is pure genetische manipulatie.

Wij kunnen overleven zegt de Bijbel als wij in de schuilplaats van de Allerhoogste zijn, en ons in Zijn woning verbergen. Hij zal zijn engelen sturen om ons te beschermen al stort de wereld om ons heen in. De waarheid is ook een deel van onze bescherming, “Zijn Waarheid” en geen leugens van de media.

Velen zullen door het vaccin ziek worden en sterven en worden ter slachting geleid. Psalm 91 zegt: Al zullen er duizend vallen aan je zijde en tienduizend aan je rechterhand tot jou zal het onheil niet komen. We weten wie kwaad doen zullen worden gestraft en geoordeeld door God.

Het is niet verstandig om een ​​gevaarlijk, niet getest vaccin (wat geen traditioneel vaccin is) te nemen en om goddelijke bescherming te bidden, we stellen de Heer dan op de proef en we moeten wijs zijn. Maar er zijn genoeg christenen dwaas genoeg om de duivelse leugens te geloven, we zien het massaal om ons heen.

We zijn in een strijd tussen het ‘zaad van de slang’ en ‘het zaad van de vrouw’, (Genesis 3:15). Ze hebben het op ons als mens voorzien, en dan met name op onze DNA, net als in de voortijd. De vijand zal genetische kennis gebruiken om het ware zaad van de vrouw aan te vallen en dit te willen veranderen en te doden. Satan weet dat zijn tijd kort is.

Maar de elite van de Nieuwe wereldorde willen dat jij zelf de schuld op je neemt mochten er doden komen of ernstige bijwerking zijn, omdat ze willen dat jij het vaccin vrijwillig neemt en jij zelf de oorzaak bent en zij vrij uitgaan.

Neem het vaccin niet en vertrouw God , Hij zal je ongedeerd door de vernietiging heen leiden.

Laat je DNA niet afbreken, verstoren, veranderen en corrupt maken door deze satanische zaadlijn om ons te maken naar hun beeld, want wij zijn geschapen naar Gods beeld en zijn een kroon op Zijn Schepping.  

De Bijbel zegt in Jeremia 17:5 Vervloekt is de man die op een mens vertrouwt en vlees tot zijn arm stelt, wiens hart van de Here wijkt;

JP/2 maart 2021

8 gedachten over “De Plandemie”

  1. Mensen die in een instelling wonen , hebben geen vrije keus. Instellingen kunnen een contract beëindigen ten alle tijde beëindigen als je niet de vaccinatie neemt.

  2. Ben het eens met je stelling dat dit een (door God toegelaten) plan van de vijand is.

    Behalve Psalm 91 mogen we ook Joel 3 vers 21 ter harte nemen; de engelstalige King james Version geeft :

    21 For I will cleanse their blood that I have not cleansed: for the Lord dwelleth in Zion.

    Denk ook aan Paulus toen hij door de slang gebeten was en die ‘gewoon’ van zich afschudde in het vuur.

    Wanneer De Heer Zijn Woorden levend maakt in ons (die woorden als Rhema spreekt) zijn wij op de basis van Zijn Geloof dat Hij op die manier geeft ONOVERWINNELIJK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *