Wanneer de vijand als een vloed zal komen

Wanneer de vijand als een vloed zal komen, zal de Geest des HEEREN de banier tegen hem opheffen. Jes. 59:19b

De vijand, de tegenstander van JHWH zal komen om Zijn volk te ruïneren en het zal komen als een verwoestende vloed, als een tsunami die Gods kinderen aanvallen. Maar zij zullen terug- en terneergeslagen en verjaagd worden door de macht van onze Heer en Hij zal als een Verlosser komen.

Het Covid-vaccin is een biowapen dat tegen Gods natuur in gaat, vaccins die o.a. gekweekt zijn uit verzwakte, gedode en gesplitste ziektekiemen van dierlijke weefsel en geaborteerde foetussen, een vaccin die ons immuunsysteem om zeep wil helpen. Maar het is ook een vaccin die je DNA wil veranderen, want satan wil dat we zijn eigendom worden en dat het auteursrecht van God, Zijn Naam die in ons DNA staat geschreven wordt verwijderd en uitgewist.

Satan wil de mensheid brengen onder zijn heerschappij, het zal een rijk zijn buiten God en buiten de Messias om. Satan zijn verlangen is om een ieder mens te ziften als tarwe maar velen zien het niet en zijn verblind voor zijn werken. Het is een profetische waarschuwing, satan wenst ons in zijn zeef te brengen, en zijn staart rolt om ons heen, hij wenst ons te schudden en ons te verstikken en te vernietigen, hij wil de genade van God die in ons werkt in de kiem smoren. Zijn meesterplan is om het christendom in al zijn vormen te vernietigen. En zo brengt hij ons in moeilijkheden, verdrukking en beproeving, en brengt ons in druk zodat wij in de verleiding komen het vaccin te nemen.

Laten we niet als Ezau zijn en ons ziel en erfenis verkopen voor een kom linzensoep (vaccin) om je baan te behouden, of om een opleiding te volgen, of te kunnen reizen. Het is allemaal een leugen. Het vaccin stelt je in staat om te kopen en te verkopen en je mooie baan te behouden, om naar een bioscoop te gaan of naar een sportevenement of festival. Maar wat doet het met je ziel. We zullen alleen kunnen overleven door de genade van God.

De Bijbel leert ons op meerdere plaatsen dat er een ontvolking voor ons zal liggen. Psalm 91 zegt in vers 7 Al vallen er duizend aan uw zijde, en tienduizend aan uw rechterhand, tot u zal het niet genaken; 8 slechts zult gij het met uw ogen aanschouwen.

Het vaccin, de covid mRNA vaccin is “de strik van de vogelvangers van de verderfelijke pest”. Deze Genetische manipulatie campagne is hiermee nu al een van de ernstigste misdaden tegen de menselijkheid die na de Tweede Wereldoorlog in Europa zijn gepleegd. We hebben de Heer nodig om ons te beschermen en ons hiervan te redden, terwijl we door de regering die vazallen zijn van de elite, worden vastgehouden of gedwongen om het vaccin te nemen. Er heerst een oorlog, maar de Heer is ons Schild en Pantser. Het is zowel een geestelijke als een natuurlijke strijd. Er staan twee rijken lijnrecht tegenover elkaar, maar wij weten wie er gaat winnen, God zal zijn alles in allen.

We staan voor de tweede Exodus wereldwijd, het begin van het verzamelen van het overblijfsel, de verloren verstrooide stammen van Israël is reeds begonnen. Er zal een nationale verzoening zijn van alle stammen van Israël met JHWH van hen wie hun harten besneden zijn door Gods Geest. De Here zal daarin Jacob vrij maken en verlossen uit de macht van wie sterker is dan hij. Satan wil deze tweede exodus verhinderen door lockdowns en testen en groene vaccinatie paspoorten end. zodat Israël niet terug kan keren vanuit de natiën, hij wil ze uitroeien en elimineren en plant een massale ontvolking door de maatregelen die worden gemaakt en door de vaccinaties.

De Vader Zelf scheidt zijn volk Zijn Gemeente af, het overblijfsel vanuit de natiën, en het zeven (ziften) zal toenemen, maar als wij ons oog richten op de Allerhoogste en ons verbergen in Zijn Schuilplaats onder Zijn vleugelen, zullen we beschermd worden tegen deze valstrik. De Heer zal een banier opheffen voor het volk in de verte, Zijn Machtige Strijders uit de Kustlanden, en Hij fluit het tot Zich van de einde der aarde, en zie snel komen zij.

JHWH jaagt en perst als het ware Zijn volk Israël, Zijn Gemeente uit al de natiën (uit Babylon, Egypte en Rome) waarheen ze verdreven en verstrooid werden. De “elite” en onze regeringen zijn volledig onder één hoedje van satan, ze maken allemaal deel uit van het satanische geestelijk Babylon, de nieuwe wereldorde die hun eigen geheime religie hebben en de ware wederom geboren christenen haten. De slang zal het overblijfsel vervolgen en achter haar aangaan zoals in Openbaringen 12 staat beschreven. De vrouw Sion zal door God in de woestijn worden gedreven, Gods gemeente van eerstgeborenen (Hebr. 12;23). De Heer Zelf zal hen door alles heen beschermen en onderhouden en buiten het gezicht van de slang houden.

Ons geloof zal in die tijd beproefd worden als goud, en goud wordt beproefd in vuur wat vaak pijnlijk is. God zal redden wat van Hem is en wat Hem volkomen toegewijd is en die Hem en Zijn Woord liefhebben en geleid worden door Zijn Geest. We moeten onze God kennen en een brandend hart van toewijding hebben, wat de sleutel is. We moeten in heiligheid en gehoorzaamheid wandelen met de Heer en tijd met Hem doorbrengen. God zal Zijn trouwe kleine kudde met kracht begiftigen. En de hemel staat op het punt uitgestort te worden op een klein en trouw overblijfsel, Jeshua zal komen als de late regen, waar Joel 2 over spreekt.

Hij zal zorgen voor een weg waar geen weg is, omdat we van Hem zijn.

JP 🌿

12 gedachten over “Wanneer de vijand als een vloed zal komen”

  1. Amen 🙌✨Dank Jelly voor deze bijzondere uitleg vanuit Gods Waarheid
   De Heere Zegene jou en je fam 🙌✨❣️
   De vijand kan proberen dit weg te vagen , het zal hem niet gelukken , want Gods WOORD houdt stand in Eeuwigheid 🌿🙌✨

 1. Ik hoor steeds meer van de tweede exodus.
  Ik ben er mee bezig en bid voor een spoedige komst van Yeshua ha’mashiach. Ik verlang ook meer dan ooit. Dat wij, gelovigen uit de volken, ook Aliyah gaan maken. Hoe moet ik dat voor mij zien ?

 2. Bedankt voor deze mooie uitleg Jellie. “Bij u zijn zwakke mensen veilig, bij u kunnen arme mensen schuilen. Onze vijanden hebben ons geslagen, zoals hagel tegen een muur slaat. Ze gingen tekeer als een zware storm, ze waren zo fel als de brandende zon in een droge woestijn. Maar u hebt ons tegen hen beschermd, bij u zijn we veilig. U laat onze vijanden zwijgen, u laat hun geschreeuw verdwijnen. Net zoals u de hitte laat verdwijnen door de schaduw van een wolk. — Jesaja 25:4-5”

 3. Vrijdag 7 mei 2021

  Dit is een strijd een oorlog tussen goed en kwaad, een geestelijke strijd om ons denken.
  We moeten goed voor ons zelf zorgen in deze tijd, luister naar goede muziek, en ga om met positieve eerlijke mensen. Neem geïnspireerde actie, en zaai géén paniek, spreek rustig en weldenkend, en blijf positief! Zing, bid, knuffel, lach met je vrienden en geloofsgenoten, zo blijf je geestelijk en lichamelijk gezond. Sta op en laat je geestelijke licht schijnen [Jesaja 60;1] Wees je zelf ervan bewust dat de vaccinatie géén vaccinatie is maar een genetisch veranderende injectie.

  In dit artikel; recente info over covid, en de meest recente informatie voor behandeling covid, bescherming tegen gevaccineerde mensen en protectie tegen DARPA hydrogel/ nano- antennes vergiftiging door “vaccinaties” en litium, aluminium en kwik[ zware metalen] of beter gen therapie injecties door wereldwijd big pharma.

  Gerenomeerde doctoren vertellen gezamenlijk dat gevaccineerde mensen lopende bio wapens zijn, en dat hun lichamen door de vaccinatie constant “spike eiwitten” produceren wat gevaarlijk zou zijn voor on-gevaccineerden, deze proteïnen gaan namelijk door de hersenbloedbarrière. Ze kunnen je brein manipuleren en allerlei lichamelijk letsel veroorzaken waaronder hart problemen. Ook schijnt de vaccinatie grote invloed te hebben op de hormonen bij vrouwen, vreemde bloedingen uit de baarmoeder zelfs na de overgang, en gruwelijke verhalen dat de binnenkant van de baarmoeder loslaat. Tevens horen we van vuist grote bloedstolsels en schade aan hart en aderen.

  Deze week werd bekend dat zowel de “injecties” als de testen én de wegwerp [medische] mondkapjes eigenlijk instrumenten zijn voor genocide, en sowieso onvruchtbaarheid. doordat deze allemaal DARPA hydrogel bevatten, deze kristalen beginnen in het lichaam dwars door de weefsels te groeien, richting het magnetische veld naar de pijnappelklier en de hypofyse. De kristallen zijn geleidend doordat er Lithium inzit, en kunnen dus signalen ontvangen, dus zijn het eigenlijk nano- antennes. Ook werd afgelopen week bekend dat Israël op grote schaal duizenden nano- satelieten de ruimte gaat insturen op 550 meter hoogte, om alles te lokaliseren m.b.v 5G, dit is de meest geavanceerde nieuwste technologie…zien jullie het verband?

  Daarnaast bevat de hydrogel ook aluminium en kwik, deze gel creërd een omvormer tussen het elektromagnetische signaal en de levende cel, weefsel en orgaan, het zet het signaal zo om dat de levende cel het begrijpt en er op reageert. Bovendien bevat het gepatenteerde genetische informatie. Om een lang verhaal kort te maken komt het er op neer dat wij mensen een soort van bio robotten moeten worden en dat ons eigen door god gegeven DNA veranderd/muteert .

  De meeste mensen zullen bovenstaande info. niet kunnen of willen geloven, omdat zij het afgelopen jaar door de main stream media volledig gehypnotiseerd zijn, en dat ze murw zijn geworden door het corona nieuws, en als makke schapen alle maatregelen klakkeloos opvolgen, want ze willen vooral niet opvallen en gedoe krijgen met overheidsinstanties, bovendien word de druk op werk en scholen als maar verhoogd om vooral wél gehoorzaam te zijn, wat het je ook zal kosten. Ik heb al begrepen dat doktoren die het wagen om goede medicijnen uit te schrijven voor hun patiënten een boete van 150.000 euro kunnen verwachten!

  Onderstaande informatie is wat ik momenteel weel hoe wij ons zelf kunnen beschermen tegen covid en hoe we zelf het heft in handen kunnen nemen.
  Mocht je covid hebben en flink ziek zijn;
  Kuur voor 4 dagen; 3 x per dag 200 mg hydrochloroquine
  1 x per dag 500mg azithromycin
  3 x per dag 40 gr. Zinkorotat

  Óf ; Ivermectine [namen; mectizan of stromectol] Dit breekt alle vormen van hydrogel af, ook als je in de zorg werkt, kun je dit het beste preventief nemen, of als je vaak mondkapjes moet dragen o.i.d. Er word verschillend gesproken over de dosering, maar mensen tussen de 65 & 85 kg krijgen wel 12 gram voorgeschreven. De betreffende dokter adviseert risico beroepen om de week 1 keer [dus 2 keer p. maand] ivecmertine te gebruiken. Waarschuwing; op ivermctine word nu een heksenjacht gemaakt door big pharma, het is nu noch te koop, dus advies van mij; sla een voorraadje in, het kan misschien levensreddend zijn! Ze in 3 en 6 gr te koop, de laatsten zijn voordeliger.

  Zelf houd ik meer van de natuurlijke tegenhangers hiervan;

  Zodoende adviseer ik iedereen chlorella aan, deze stof kan alle giftige stoffen en zware metalen in je lichaam pakken en opruimen mijn boerenverstand zegt mij dat dit precies is wat we nodig hebben…tevens is het een super boost voor je darmflora, wat weer super is voor je weerstand.
  Het is bewezen dat Vit D enorm belangrijk is om weer beter te worden, hoe hoger het Vit D gehalte hoe minder ziek je word. Ik gooi dit daarom altijd in een glas water met magnesium citraat bij het avond eten.

  Ook geloof ik dat caprylzuur een geweldig middel is tegen deze besmettingen 1000mg tot 2000mg per dag, het lijkt me een goede natuurlijke tegenhanger van Ivermctine, want dit middel is ook anti-parasitair. Dit kun je gewoon als supplement dagelijks gebruiken zonder bijwerkingen. Ze zijn niet zo duur bij vitamines per post, bij 4 zakjes krijg je zelfs 30% korting.
  Daarnaast hebben onderzoeken aangetoond dat kefir en levertraan ook genezend werken, en natuurlijk mogen we de vit. C niet vergeten. Elke dag 1000 mg en bij ziekte of verkoudheid 3000 mg tot 5000 mg.

  Ik las ook nog positieve berichten over Quercitine, samen met vit. C en D moet dit ook héél goed helpen maar dan moet je het wel langere tijd gebruiken dan bovenstaande kuur van 4 dagen.

  1. Beste anoniem,
   Een mooie beschijving van middelen tegen COVID 19
   Zelf ben ik jarenlang grote gedeelten van het jaar ziek geweest van allerhande virussen.
   Sommigen beweren dat COVID-19 geen virus genoemd mag worden … verwarrend allemaal .
   Virologen spreken wel van een virus .
   Wat ik wel weet is dat er genoeg is om COVID te weerstaan!
   Ben jarenlang geplaagd geweest door griep: en dat in een druk gezin met kinderen
   Mijn zoon gaf mij eens de tip om de etherische olie van de oreganoplant te gebruiken
   Dat ben ik gaan doen en met resultaat!
   Ben vrijwel niet meer ziek!
   En zelfs heb ik een vriendin verzorgd met COVID-19
   Daarna voelde ik direct wel weer het gevecht in mijn lichaam
   Direct Oregano olie ingenomen met oscilococcinum
   Minimaal klachten gehad en kon gewoon doorgaan
   Nu neem ik elke dag een paar druppeltjes oregano olie in en ben vrijwel klachtenvrij.

   Zou iedereen aan willen raden dit middel in huis te halen
   Wel is het enorm belangrijk niet te wachten tot je koorts hebt maar direct bij beginnende klachten ( keelpijn, etc) direct oregano te gebruiken

   Heb veel mensen met deze tip kunnen helpen

 4. Goedenavond Jellie,
  Hartelijk dank voor de toezending van je laatste artikel van 8 mei jl., het is goede en duidelijke informatie,
  en bevestigd zoveel wat voor mij ook al een tijd duidelijk is in welke tijd wij leven. Satan gaat te keer als een brullende leeuw en probeer zoveel mogelijk mensen te misleiden en helaas gaan heel veel mensen daarin mee!
  Gods zegen over je werk!

  Een hartelijke groet,

  Nel

 5. Hallo Jelly,

  Dat was een hele fijne uitleg i.v.m. de komende Exodus.

  Om nog even op dit thema terug te komen:

  De geest van de ‘leiders’ van de pandemic is de Assyrische geest en is een heropleving en voortzetting van de geest en de plannen waarvan ook o.a. De Nazis bezeten waren.

  Nu, vandaag de dag, is het dan via de wereld regeerders en de regeringen van de met hen samenwerkende landen .

  Deze geest is het die Nimrod al dreef . Volgens de Joodse traditie is Nimrod de eerste die een jager van mensen werd.

  Volgens Jesaja 52 vers 4 was de Pharao van de tijd van Mozes en de exodus ook van Assyrische afkomst. Jesaja 52 vers 4 bevestigt dit. De King James Bijbel geeft dit vers zo:

  For thus saith the Lord GOD, My people went down aforetime into Egypt to sojourn there; and the Assyrian oppressed them without cause.”
  Hier is een clip uit het boek ‘Numbers in Scripture’ van E.W. Bullinger die de Assyrische afkomst van deze Pharaoh bevestigt.

  Isaiah 52:4: “My people went down aforetime into Egypt to sojourn there; and the Assyrian oppressed them without case.” Here is a very difficult lock. This verse has greatly puzzled commentators, who assume that two oppressions are spoken of, one in Egypt and the other in Assyria. They are therefore at a loss to understand and explain why these two oppressions are mentioned together in one verse, as though they were closely connected, when in fact they were separated by more than seven centuries. The key is hidden away in one little word in Acts 7:18, “There arose another king.” The word here translated “another” is not αλλος, another of the same kind; but it is ετερος, another of a different kind; showing us that it was a different dynasty altogether: and the monuments now prove that it was a new Assyrian dynasty.* * The last king of the 18th dynasty, Amenhotep IV, was succeeded by a new race of kings which is called the 19th dynasty, commencing with RAMESES I and his son Seti I, who reigned together, Seti I surviving as the Pharaoh of the “Oppression” (Exo 1 and 2) and dying (Exo 2:23). His mummy is now in the Boulak Museum. He was succeeded by RAMESES II—the Pharaoh of the Plagues and the Exodus, who was drowned in the Red Sea. The change to this new dynasty is clearly seen in the monuments, in the great difference between the round faces, flat noses, and thick lips of the 18th or Egyptian dynasty, and the long face, high cheekbones, and aquiline nose of the Assyrian of the 19th dynasty. Josephus speaks of “the crown being come into another family” (Ant. ii. 9). The same is implied in the words “a new king” (Exo 1:8); not #%dq, but Mw@q. See Deuteronomy 32:17; Judges 5:8; Daniel 2:31, 39, 44,

  Dit alles is voor onze tijd ook belangrijk. De Heer maakte mij dit duidelijk een paar jaar geleden toen paus Francis naar de VS kwam onder de vorige president Barack Obama Hij verbleef toen j niet alleen in het ‘White House’ maar ook met president Joe Biden die toen Vice President was..
  Toen dit plaatsvond gaf De Heer mij Micha 5 vers 5:

  De King James bijbel geeft dit als volgt:

  And this man shall be the peace, when the Assyrian shall come into our land: and when he shall tread in our palaces, then shall we raise against him seven shepherds, and eight principal men.
  And they shall waste the land of Assyria with the sword, and the land of Nimrod in the entrances thereof: thus shall he deliver us from the Assyrian, when he cometh into our land, and when he treadeth within our borders.

  De VS heeft geen koning en geen koninklijk paleis, de hoogste regeringsfunctionarissen zijn de President en de Vice President, de verblijfplaatsen waar die 2 ‘ambtsbekleders’ verblijven zijn, via dit gezichtspunt, de ‘palaces’ van dat land.

  Het Woord dat ik via dit vers ontving plaatste de huidige paus equivalent met ‘Assyrian’. Dat hij uit Argentinië komt is misschien ook niet zo vreemd. Er is veel ex’Nazi invloed in Argentinie en er bestaat een sterk vermoeden dat veel Nazi know-how, hoge functionarissen en mogelijke ‘schatten’ geroofd van de volken (incl. Joden) van de Nazis ook naar Assyrie ‘hun weg vonden’ .

  Als we de verschillende Bijbelverzen over de ‘Assyriër’ lezen wogen we zien wat Gods plan is en hoe HIJ zal voortkomen als Onze Strijdheld en de Verlosser van de Zijnen.

  Wanneer uiteindelijk de huidige geestelijke bezetenheid over is is er ook voor de Assyriers als volk volgens Jesaja 19: 23 – 25 een heerlijke toekomst. Zo is Onze God !

 6. Ik werk op een school en moet zelftesten uitdelen aan docenten en studenten en dit begint mij steeds meer tegen te staan om hieraan mee te werken. Er staat ook in de bijbel neem geen deel aan de onvruchtbare werken van de duisternis maar ontmasker ze daarentegen. Ik heb verder niemand die meer hier in steunt behalve Jesoeja. Ik bid om wijsheid hier mee om te gaan.
  Bizarre tijden waarin we leven…op de tennisclub wil een oudere gevaccineerde dame niet koffiedrinken omdat ik als ongevaccineerde erbij zit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *