Wij geloven …

WIJ GELOVEN dat we de tempel van God zijn ( 1 Kor. 3:16 ) en daarom moeten we ons lichaam behandelen als de woonplaats van de Heilige Geest. Wij geloven dat als we deze heilige tempel vernietigen, ” God hem zal vernietigen ” ( 1 Kor. 3:17 ). We mogen de tempel van God niet ontheiligen ( Lev. 21:12 ) door iets te doen wat de Bijbel ‘zonde’ noemt, inclusief het inslikken of inenten met vergif, giftige stoffen of geaborteerd foetaal weefsel. Wij geloven dat de meeste vaccins de wet van God schenden, omdat ze giftige ingrediënten bevatten en weefsel van geaborteerde baby’s gebruiken. Dergelijke ingrediënten verontreinigen de tempel van God en dwingen de Tempelwacht (dat is het immuunsysteem) om kunstmatig de tempel te verdedigen en van zonde te reinigen.

WIJ GELOVEN dat het vervangen van Gods scheppingen door genetisch gemodificeerde planten en dieren een overduidelijke poging is om aanspraak te maken op de aarde die God Zelf bezit door het scheppingsrecht. De meest recente mRNA-“vaccins” zijn ontworpen om mensen zelf genetisch te modificeren, hun menselijkheid te veranderen, zodat farmaceutische bedrijven later legaal het eigendom van hen kunnen claimen. We verbieden daarom al onze leden om zulke “vaccins” te nemen op grond van het feit dat God ons bezit en Christus ons heeft verlost van dergelijke slavernij ( Lucas 1:68 ). We moeten daarom standvastig blijven en niet terugkeren naar een juk van slavernij (Gal. 5:1).

2 gedachten over “Wij geloven …”

  1. Helaas komt er ook door het voedsel wat wij eten en het water wat wij drinken verontreiniging binnen.
    Ik heb om deze reden een water reiniger aangeschaft die door omgekeerde osmose het drink water van medicijn reststen en andere slechte stoffen reinigt.
    Het viel mij op dat dit water op een bepaalde manier veel lichter en zachter is als ons kraanwater.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *